Новгородківський район
Влада / Суспільство

У Новгородці готуються вшановувати людей похилого віку

У Новгородці готуються вшановувати людей похилого віку
1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.
Яким чином дати літнім людям відчути турботу та вдячність за їх працю, які заходи провести для людей похилого віку та відзначити місцевих ветеранів війни та праці, керівників ветеранських організацій обговорювалось 19 вересня 2016 року на засіданні організаційного комітету під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Акусок.

В засіданні взяли участь заступник голови районної ради, голова районної ради ветеранів України, керівники відділів та управлінь райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України.

В процесі обговорення заходів, що плануються проводитись напередодні Дня ветерана, від членів оргкомітету прозвучало ряд пропозицій щодо деталізації проведення вказаних заходів. Крім того, обговорювалися особливості забезпечення медичного супроводу, охорони громадського порядку, питання персональних вітань людей похилого віку, залучення до цього процесу молоді, трудових колективів та громадських організацій, проведення святкового концерту для літніх людей та вшанування ветеранів, місце проведення та змістовність концертної програми.

До Дня людей похилого віку та Дня ветерана у навчальних закладах району будуть проведені урочисті лінійки, зустрічі з ветеранами, уроки мужності, літературні вечори та концерти.

Бібліотеками району будуть організовані тематичні виставки, як книжкові, так і фотоматеріалів. Відповідні заходи проводитимуться і громадськими організаціями ветеранів війни і праці.

"ВК" у PDF