Світловодський район
Влада / Суспільство

З новими друзями та враженнями діти повернулися з відпочинку

З новими друзями та враженнями діти повернулися з відпочинку
В інтерв'ю з головою Світловодської РДА Сергієм Твердовським ми згадували про 60 дітей пільгових категорій, у тому числі учасників АТО та вимушено переселених осіб, які 16 червня поїхали у табори відпочинку "Бригантина", "Дружба" та "Перлина Чорного моря".
6 липня на площі біля адмінбудинку автобус із відпочилими та засмаглими дітьми зустрічали заступник голови Світловодської РДА Володимир Похілов, начальник управління соціального захисту населення РДА Андрій Поварчук та, звичайно, батьки, які дуже скучили за своїми синочками і донечками. Із запитаннями про враження від відпочинку ми звернулися до дітей, які якраз прощалися один з одним.

Аміна: "Я з Великої Андрусівки. Минулого року відпочивала у "Бригантині", цього – у "Дружбі". Мені дуже сподобалося, адже я знайшли багато нових друзів з різних куточків нашої держави, ближче познайомилася з однолітками, які теж проживають у нашому районі, але в інших селах. З усіма домовилися контактувати. Мрію, що наступного року ми знову зустрінемося у таборі відпочинку".

Максим, Вадим та Антон: "Ми з Вадимом із Глинська. Антон – зі Світловодська. Потоваришували ми у "Дружбі", куди приїхало багато хлопців та дівчат зі Світловодщини та інших районів Кіровоградщини. Звісно, нам дуже сподобалося, але майже за три тижні відпочинку ми скучили і за батьками, і за друзями, які чекають на нас дома, тож поспішаємо до них, адже розповісти є про що".

Сподіваємося, що два місяці літа подарують нашим дітям ще багато доброго настрою та вражень. Власне, у кожного було бажання поїхати у табір відпочинку знову – щиро бажаємо, щоб ця дитяча мрія обов'язково здійснилася наступного року.

"ВК" у PDF