---
Спорт

УкраїниОлександрівський район тріумфував на «Олімпіаді Кіровоградщини»

УкраїниОлександрівський район тріумфував на «Олімпіаді Кіровоградщини»
У Знам’янці відбулися обласні комплексні змагання серед юнацтва та дітей «Олімпіада Кіровоградщини».
Участь у цих змаганнях взяли спортсмени з 28 районів та ОТГ Кіровоградської області. Вони змагалися у вправах з елементами футболу і баскетболу, стрибках на скакалці, човниковому бігу та стрибках з місця. На церемонії відкриття змагань привітати учасників свята завітали перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та Знам’янський міський голова Сергій Філіпенко. Юні таланти Знам’янки порадували гостей різноманітною розважальною програмою.

За підсумками змагань у вправах з елементами футболу перемогли юні спортсмени зі Знам’янського району, у вправах з елементами
баскетболу — Кропивницький район, у човниковому бігу — Олександрівський район, у стрибках на скакалці — Маловисківський район, у стрибках у довжину з місця — Маловисківський район.

У загальнокомандному заліку перше місце посіли спортсмени Олександрівського району. Друге та третє місце відповідно посіли команди Маловисківського району та Бобринецької ОТГ. П’яте та шосте місця посіли відповідно спортсмени Знам’янського та Онуфріївського районів. Спортсмени міста Знам’янки стали дев’ятими, Дмитрівської ОТГ — одинадцятими. Світловодський та Новгородківський
райони у загальнокомандному заліку стали 21 та 24-ми, спортсмени Великоандрусівської ОТГ посіли 23-є місце.

Зазначимо, що команда Олександрівського району виграла «Олімпіаду Кіровоградщини» вчетверте поспіль. Дітей підготували вчителі фізичного виховання Володимир Черкас, Юрій Чорногор, Юрій Сухенко, Вадим Петренко. Найкращі результати у команді показали Олександр Біловенко, Віталій Зеленько та Дарина Голубець.

На церемонії закриття змагань переможці та призери були відзначені грамотами та медалями. Змагання відбулися за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Андрій Шевчук, Василь Білошапка
УкраїниОлександрівський район тріумфував на «Олімпіаді Кіровоградщини»
УкраїниОлександрівський район тріумфував на «Олімпіаді Кіровоградщини»

"ВК" у PDF