---
Спорт

Китайський бокс

Китайський бокс
2-3 червня на турбазі «Уют» у місті Світловодську Асоціація Клубів Кунфу «Лабіринт» проводила змагання з китайського боксу пам’яті майстра спорту СРСР з класичної боротьби світловодця Володимира Трофименка, який пішов з життя 2 місяці тому.
У змаганнях взяли участь 52 спортсмени з Києва, Харкова, Одеси, Кропивницького, Світловодська, Власівка міста Світловодська, Світловодського району.

На турнір прибули п’ять колишніх вихованців Володимира Трофименка – кандидати в майстри спорту та майстри спорту з боротьби, так звана стара гвардія.

Змагання відбувалися у п’яти вікових категоріях: юнаки з 12 до 15 років, юнаки з 15 до 18 років, юнаки старше 18 років, учні школи юнаки, учні школи дівчата.

Учасники світловодської команди вибороли наступні призові місця: у категорії юнаки 12-15 років Артем Шапка с. Велика Скельова (тренер Сергій Крайнік) – І місце, Ярослав Вескі (тренер Ігор Дмітрієв) – ІІІ місце; у категорії юнаки 15-18 років Ростислав Биков – ІІ місце; у категорії юнаки учні школи Юрій Лепіть - І місце, Максим Негора – ІІ місце. Тренер цих трьох вихованців – Олександр Нечіпільський.

Переможці отримали грамоти, медалі та кубки від Асоціації Клубів Кунфу «Лабіринт», а від старої гвардії спортсменів усі учасники отримали короваї.

Тетяна Юганова
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс
Китайський бокс

"ВК" у PDF