Знам’янський район
Спорт

Перемогли волейболістки з Пантазіївки

Перемогли волейболістки  з Пантазіївки
У залік 38-ої Знам’янської районної спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів сільських рад та колективів фізкультури району в селі Богданівці відбулися змагання з волейболу серед жінок.
Команди змагалися по коловій системі. Здобувши перемоги у всіх своїх чотирьох матчах, перемогу на турнірі здобули волейболістки з села Пантазіївки, у складі яких лише одна спортсменка не шкільного віку; всі інші є нині ученицями місцевої школи. Друге та третє місця відповідно посіли волейболістки Богданівської та Цибулівської сільської рад. На церемонії закриття змагань команда-переможниця отримала кубок та золоті нагороди; призери були нагороджені срібними та бронзовими нагородами. Також були відзначені кращі гравчиня та тренер — Світлана Сватова та Сергій Павлович Яцук (обоє представники команди-переможниці).

«Приємно вигравати. Не можу виділити якийсь з матчів, що був для нас найскладнішим. Всі ігри були рівними. Нам протистояли і більш старші суперниці, але нас це не згнітило і ми виграли», — зазначила Світлана Сватова.

У спілкуванні з нашим кореспондентом тренер команди-переможниці Сергій Яцук відзначив, що рівень майстерності волейболістів загалом зменшився. «У нашій школі малий людський ресурс. У 5-9 класах навчається лише 5 хлопців. У 8-11 класах у нас 15 дівчат, з яких у волейбол грає 8. Самі розумієте, що ми обмеженні у виборі. Та попри це вдається перемагати», — додав Сергій Павлович.

Відзначимо, що змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник В.Сидоренко) та районної організації ВФСТ «Колос» (голова С.Богун).

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF