Онуфріївський район
Спорт

Весняна першість з волейболу серед жіночих команд Онуфріївського району

Весняна першість  з волейболу серед жіночих команд Онуфріївського району
10 березня в спортивному залі Млинківської школи відбулася районна першість з волейболу серед жіночих команд. У змаганнях взяли участь п’ять команд району, а саме волейболістки з Онуфріївки, Камбурліївки, Зибкового, Успенки, Млинка.
Після проведення жеребкування команди розпочали боротьбу за перемогу. У першій грі зустрілися волейболістки Онуфріївки й Успенки. Гра була досить напруженою, до перемоги прагнули обидві команди. Перемогла команда райцентру з рахунком 2:1. У другій грі зустрілися команда Камбурліївки та команда господарів. Спортивна фортуна була в цій грі на боці гостей — команда Камбурліївки перемогла з рахунком 2:0. У третьому спортивному двобої команда Успенки з рахунком 2:1 перемогла команду Зибкового. У наступній грі волейболістки зибківської команди поступилися команді райцентру з рахунком 2:0 і вибули з боротьби за призові місця.

У боротьбу за бронзу весняної першості Онуфріївського району вступили волейболістки Успенки і Млинка. Перемогли господарі з рахунком 2:0. За перше місце боролися найсильніші команди змагань — дівчата з Онуфріївки й Камбурліївки. У важкій боротьбі перемогла команда Камбурліївки з рахунком 2:1.

Отже, 1 місце — Камбурліївка, 2 місце — Онуфріївка, 3 місце — Млинок.

Нагородження команд переможців провів завідувач сектору молоді та спорту Онуфріївської райдержадміністрації Сергій Чаун.
Слід відзначити гру молодої волейбольної команди села Успенки, яка була нещодавно створена за підтримки місцевих сільгоспвиробників. Зараз у дівчат ще трохи не вистачає досвіду, але команда показала своє прагнення до перемоги і бажання грати, а відтак перемоги в них ще попереду. На жаль, в деяких селах району спортивне життя в зимовий час завмирає, команди на районні змагання не виставляються. То ж з 13 сільських та селищних рад району у змаганнях беруть участь три-п’ять команд.

Владислав Овчаренко
Весняна першість  з волейболу серед жіночих команд Онуфріївського району
Весняна першість  з волейболу серед жіночих команд Онуфріївського району

"ВК" у PDF