Онуфріївський район
Спорт

Чергові перемоги СК «Сайфа»

Чергові перемоги СК «Сайфа»
Відкритий турнір «Спарта -17» з кіокушинкай карате у розділі куміте відбувся в місті Олександрія 10 грудня. На змагання прибули діти від 6-13 років з Кропивницького, Умані, з смт Онуфріївки та селища Павлиш Онуфріївського району, а також господарі змагань - олександрійці. Усього близько трьохсот учасників.
Онуфріївський СК «Сайфа» представляли 26 спортсменів. Турнір проводився у два етапи: в першому брали участь спортсмени-початківці, у другому – досвідчені каратисти. Бої були складні, але діти справились і досягли високих результатів.

І-місце вибороли - Денис Смірнов, Єгор Маховський, Андрій Зажирило, Катерина Січкорук, Софія Хіморода, Вероніка Корабльова, Максим Павлюк; ІІ-місце - Тимур Бухаров, Вероніка Марченко; ІІІ-місце - Дмитро Пришиба, Олександр Павлюк, Артем Ковган, Віктор Новіков, Дмитро Різник, Назар Лікаренко.

Додатковим кубком за кращу техніку відзначили Максима Павлюка. Кубком за волю до перемоги - Станіслава Максименка. Тренери СК «Сайфа» відмітили бій Андрія Скорика, який проявив неабияку силу духу та мужність.

Клуб «Сайфа» зайняв перше командне місце за результатами переможців. Друге місце – Кропивницький, третє – Олександрія.

Досвід та навички у спорті юним каратистам допомагали набути тренери Аліна Сокуренко-Петрова, Олександр Щербин та Олександр Ложченко.
Чергові перемоги СК «Сайфа»
Чергові перемоги СК «Сайфа»

"ВК" у PDF