Знам’янський район
Спорт

ІХ Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств

ІХ Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств
На виконання Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, плану основних заходів військово-патріотичного спрямування Кіровоградської обласної організації ТСОУ та міської програми патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», 20 вересня на базі Знам’янського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України пройшов ІХ Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів та військово-спортивних клубів і об’єднань міста Знам’янки та району.
Зі словами привітання до учасників змагань звернулися директор Знам’янського МСТК ТСО України, голова міського координаційного центру національно–патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот» В. Колебіденко, командир в/ч А 1201 полковник О. Собчук, заступник військового комісара Знам’янського ОМВК капітан В. Щетінін, головний спеціаліст відділу у справах молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради А. Сугарей, головний спеціаліст відділу освіти Знам’янської міської ради Т. Попова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА В. Сидоренко.

12 команд учасників випробували свої сили у чотирьох дисциплінах: стрільбі з пневматичного пістолета, виконанні підйому переворотом, підтягуванні на перекладині та бігу на дистанцію 3 км.

Найвлучнішим стрільцем став Федяєв Владислав, учень Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. № 7.
ІІ та ІІІ місця відповідно вибороли учні НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 3 – гімназія» Корінний Едуард та Юсубов Руслан.

Одним із тяжких силових випробувань є виконання підйому переворотом. Кращими на цьому рубежі стали учні Знам’янського ПТУ № 12: на І місці - Мухін Віктор, на ІІ – Лісяний Ілля. Учень Дмитрівської ЗШ І – ІІІ ст. Панфіл Василь – на ІІІ місці.

Під час виконання підтягування ці хлопці знову були неперможними. Лише помінялися місцями: І – Панфіл Василь, ІІ – Лісяний Ілля, ІІІ – Мухін Віктор.

Найважчим випробуванням став біг на дистанцію 3 км. Учень ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Козяр Данило одразу ж задав високий темп і вже не збавляв його до завершення змагання, продемонструвавши кращий результат серед учасників забігу. ІІ та ІІІ місця розділили учні НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 3 – гімназія» Конфедератенко Кирило та Корінний Едуард.

У підсумку підрахунків кращою стала команда НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 3 – гімназія». Друге місце виборола команда ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей». На ІІІ місці – команда Знам’янського ПТУ № 12.

Відділ освіти спільно з ТСОУ zn-rada.gov.ua
ІХ Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств
ІХ Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств

"ВК" у PDF