Новгородківський район
Спорт

Новгородка приймала обласні змагання

Новгородка  приймала обласні змагання
15 квітня на районному стадіоні «Колос» відбулися обласні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» у віковій групі U-12 Кубок Coca-Cola (футболісти 2005 р.н.).
У групі Новгородківської зони повинні були змагатися 5 команд з сусідніх районів та, на жаль, дві команди з Бобринецького та Компаніївського районів на змагання не прибули. Тож сильнішого визначали між собою команди Долинського, Устинівського і нашого районів.

Турнір розпочався з урочистостей. На змагання прибули голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, перший заступник голови Новгородківської районної державної адміністрації, голова районної організації ВФСТ «Колос» Сергій Краснюк, головний лікар районної лікарні, депутат районної ради Олексій Нестройний, методист районного відділу освіти Віктор Погрібний. Після урочистого відкриття головою Новгородківської федерації футболу Ярославом Дудником з підняттям прапора України та виконанням Гімну України з привітанням до спортсменів звернулися Сергій Краснюк та Віктор Безсмертний, який ще і подарував футбольні м’ячі в кількості 22 штук для юних футболістів та команд колективів фізкультури району. У переддень світлого Великодня командам-учасникам турніру та почесним гостям були вручені паски від приватного підприємця Миколи Монашка.

А потім розпочався футбольний турнір, який впевнено виграли юні футболісти Долинського району, другими були спортсмени Устинівського району, а команда Новгородківського району посіла третє місце. За регламентом змагань від кожної команди по три гравці змагалися ще й в елементах техніки гри у футбол.

Тож у «жонглюванні» переміг Володимир Андрієнко (Устинівський р-н), 2 місце — Євген Гальчук (Долинський р-н), 3 місце — Сергій Косолап (Новгородківський р-н); в ударах м’яча на дальність: переміг Андрій Савченко (Устинівський р-н), 2 місце — Дмитро Дорошенко (Долинський), 3 — Микола Шрам (Новгородківський); в «Ударах по воротах на точність» переміг Юрій Коваль (Долинський), Олексій Григоров (Устинівський) — другим і третім був Богдан Рапіцький (Новгородківський). Переможці і призери були нагороджені дипломами від Новгородківської федерації футболу і районного відділу освіти.

"ВК" у PDF