---
Суспільство

17 вересня відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника.

17 вересня відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника.
Привітати рятувальників прийшли голова районної ради Уткіна Тетяна Іванівна та Онуфріївський селищний голова Пивовар Леонід Федорович.
День рятівника є професійним святом працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань. Також його відзначають громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Представники ДСНС протистоять пожежам і повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам грунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аварія. Вони врятують утопаючого, знешкодять небезпечний вибуховий пристрій, локалізують вогонь.

З вітальним словом до присутніх звернулась голова районної ради Уткіна Тетяна Іванівна, яка висловила щиру подяку усім рятувальникам за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди. Слова поваги та вдячності вона адресувала також ветеранам служби і наголосила на тому, що теперішнє покоління пожежників-рятувальників своїм становленням та професійним ростом завдячує саме їм. Віна побажала рятівникам міцного здоров’я, гарної долі та наснаги в їхній нелегкій справі та подякувала за здійснену роботу.

За добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращі працівники служби були нагороджені спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, Онуфріївської селищної ради.

Онуфріївська РДА

"ВК" у PDF