---
Суспільство

День Конституції України в Олександрівці

День Конституції України в Олександрівці
З нагоди Дня Конституції України 27 червня в Олександрівському районному будинку культури проведені урочисті збори і концерт.
Зі словами привітань до присутніх на урочистостях звернулись голова Олександрівської райдержадміністрації Ольга Борота, голова Олександрівської районної ради Григорій Гончаренко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко.

На честь Дня Конституції України за сумлінну працю групі жителів Олександрівського району вручені грамоти районної влади, подяки народного депутата України Олеся Довгого. Подяками Олеся Довгого відзначені голова фермерського господарства «Сокіл» Сергій Сокіл, Староосотський сільський голова Юрій Брюховецький, Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний. Завершила святкування концертна програма у виконанні аматорів Олександрівського районного будинку культури.

Того ж дня до Дня Конституції України проведено і захід в Територіальному центрі з обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівського району. Про значення Основного закону в нашому житті говорили працівниця терцентру, ведуча заходу Тетяна Цимбал та помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко. Вони поздоровили людей похилого віку, які були присутні на заході, з державним святом. Для гостей терцентру на кошти народного депутата України Олеся Довгого накрили солодкий стіл.

Василь Білошапка

"ВК" у PDF