---
Суспільство

Свято останнього дзвоника

Свято останнього дзвоника
В п’ятницю 31 травня о дев’ятій годині ранку на подвір’ї Онуфріївської школи було дуже людно. Учні шикувалися в святкову колону, грав духовий оркестр, було багато батьків та жителів селища, які прийшли помилуватися на свято.
Під звуки мелодії «Знову цвітуть каштани» колона вирушила на центральний стадіон селища, де традиційно проводиться останній дзвоник. Розпочалося свято з привітань маленьких ведучих, які поздоровили випускників з закінченням навчання, а всіх учнів з початком чудових літніх канікул. До слова запросили гостей свята: начальника відділу освіти Олену Самородченко, заступника голови районної ради Катерину Калницьку, директора Онуфріївської школи Світлану Рощенко, виконуючу обов’язки директора Онуфріївського Будинку культури Надію Галайдюк, заступника голови батьківського комітету школи Олену Шемет, головного лісничого ДП «Онуфріївський лісгосп» Михайла Косенко.

У своїх виступах гості поздоровили присутніх зі святом і побажали випускникам світлої життєвої дороги, вірних друзів та мудрих наставників. Найкращих учнів та вчителів нагородили грамотами, подяками та грошовими преміями. Окремо були нагороджені переможці конкурсу лісового господарства «Любов дітей до природи».

Було багато чудових музичних номерів, де школярі демонстрували свої таланти. До виступів долучилися і найменші учні школи – першокласники. Після виступу вони отримали від випускників цінні подарунки. Закінчилося свято звуками останнього дзвоника, в цьому році він пролунав для 25 випускників Онуфріївської школи. То ж бажаємо щасливого дорослого життя випускникам і гарного літнього відпочинку всім учням.
Свято останнього дзвоника

"ВК" у PDF