Знам’янський район
Суспільство

«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат

«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
Відбулися матчі другого туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року.
У Знам’янці зустрічалися «Буревісник» (Петрове) та «Хлібодар» (Суботці). Вже на 5-ій хвилині матчу «Буревісник» відкрив рахунок: відзначився Артем Солодов, який результативно зіграв на добиванні. Після подачі з кутової позначки півзахисник «Хлібодару» Євген Семчук ударом головою зрівняв рахунок – 1:1. На 68-ій хвилині зустрічі подача з кутового завершилася взяттям воріт «Хлібодару» – Артур Розсолодін результативно пробив головою у нижній кут воріт. Команда з Суботців зуміла проявити характер і не лише зрівняла рахунок, але і вирвала перемогу. Спершу Олександр Степаненко скористався помилками центральних захисників суперника і переправив м’яч у ворота «Буревісника». А на 85-ій хвилині матчу Роман Прозоровський здійснив індивідуальний прохід і виконав чудову передачу на Сергій Грузіна, який переправив «круглого» у сітку воріт – 3:2. Суботцівський «Хлібодар» здобув другу перемогу у Відкритому чемпіонаті Знам’янського району, двічі перемігши обидва «Буревісники» на виїзді з однаковим рахунком 3:2.

Після звітного матчу тренер «Хлібодару» Олег Колюка зазначив наступне: «Установку на гру виконали. У другому матчі поспіль добре зіграв центр поля, що не вдавалося у минулому сезоні. У товариських матчах робили акцент на гру у центральній зоні. Це дало користь. Результатом гри, зрозуміло, задоволений. Хотілося відзначити рівень суддівства у цьому матчі. Не заважав грати. Хотілося, щоб арбітраж у всіх матчах був таким. Також дякую супернику за гру. Приємно було нам грати на міському стадіоні. Своїм футболістам вдячний за хорошу гру і здобуту перемогу».

Богданівський «Буревісник» вдома здобув впевнену перемогу над «Маяком» з Трепівки – 6:0. У складі переможців дублі оформили Дмитро Базака та Олександр Постільняк; ще по одному м’ячу забили Вадим Малий і Денис Жадан. «По грі – суперник двічі пробивав по наших воротах – наприкінці кожного з таймів. У першому влучили у створ, у другому – вище. По при це гравці «Маяка» боролися, старалися нам не поступатися. Їх голкіпер чимало раз виручав свою команду. Я після матчу їм подякував за гру. Щодо нашої гри, то суттєво нам допоміг швидкий гол вже на першій хвилині. Багато створили моментів. Хотіли реабілітуватися за поразку у попередньому домашньому матчі. Сьогодні мали кадрові проблеми, але молодь не підвела нас», – зазначив після матчу тренер «Буревісника» Олександр Довженко.

У Дмитрівці глядачі матчу «Колос» – «Нива» побачили гольову зливу – було забито 9 м’ячів. У першому таймі матчу господарі провели результативний 9-тихвилиний інтервал, протягом якого забили аж чотири м’ячі. Після перерви цибулівська «Нива» спробувала переломити хід поєдинку – відіграла два м’ячі, але помилки в обороні «знищили» інтригу. Знову у ворота «Ниви» залетіло два м’ячі. За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Ігор Паньковський встановив остаточний рахунок зустрічі – 6:3 на користь дмитрівського «Колоса». Відзначимо, що у складі «Колосу» дублі оформили Анатолій Волков і Максим Корчинський.

Після двох зіграних турів без очкових втрат йдуть лише дві команди – «Колос» та «Хлібодар». У заліку бомбардирів лідирують Олександр Степаненко («Хлібодар») і Микола Швець («Колос»). Наступний тур чемпіонату відбудеться 5-6 травня, а наступними вихідними, 28-29 квітня, у Знам’янському районі стартує традиційний розіграш Кубка пам’яті Сергія Коржа.

Андрій Шевчук
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат
«Колос» та «Хлібодар» без очкових втрат

"ВК" у PDF