Олександрівський район
Суспільство

До Дня добровольця

До Дня добровольця
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України в районній бібліотеці для дітей оформлено книжково–журнальну експозицію “Добровольці – воїни світла”, націлену привернути увагу дітей до учасників добровольчих формувань; розказати про те, які мотиви спонукали їх стати до лав добровольчих підрозділів; про героїчне минуле українських добровольців та сьогодення.
В Красносілківській сільській бібліотеці проведено вечір хоробрих сердець «Вони для нас виборюють життя…». До заходу оформлено книжкову виставку «Добровольці – патріоти найвищого ґатунку».

Сільський художник Тихоненко Петро Іванович намалював і подарував у бібліотеку картину «Наш захисник, ми хочемо жити в мирі», яка прикрасила виставку і нагадує односельцям про наших захисників. Матеріал на виставці, зібраний бібліотекарем і дбайливо оформлений, розповідає про кожного хто боронить нашу країну на Сході.

На зустріч з односельцями запрошено учасника АТО Бойка Петра Петровича, матерів атовців Перепьолкіну Олену Вікторівну, Мельник Галину Іванівну, Бойко Надію Олександрівну, дружину атовця Костенко Ірину Константинівну.

Зацікавила всіх розповідь доньки Перепьолкіної Вікторії про свого батька, Перепьолкіна Віктора, який захищає наш мир і спокій.

Бібліотекар розповіла про всіх учасників Антитерористичної операції на Сході України, які проживають і народилися у селі Красносілка.

На вечорі були присутні: учні 6 класу, 9 та 11 класу, їх класні керівники. На завершення вечора прозвучала пісня «Десь по світу», яку виконував гурт «Веселка».

Нема і не буде жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей.
До Дня добровольця

"ВК" у PDF