Світловодський район
Суспільство

«Театральна весна Кіровоградщини» у Світловодську

«Театральна весна Кіровоградщини» у Світловодську
У святковий день 22 березня 2017 року Світловодський міський Палац культури гостинно зустрічав обласний огляд-конкурс аматорського театрального мистецтва «Театральна весна Кіровоградщини». Світловодський район представляв театральний колектив «Акцент» Павлівського сільського будинку культури, режисер Олена Нестерова.
Своєю виставою за п’єсою Ганни Легкої «Порнографія», колектив підняв тему, яка хвилює дорослих, у кого є діти і попереджає, що необхідно буди пильнішими у відносинах, що небезпека може підстерігати навіть там, де її не чекаєш.

Члени журі схвально висловились про вибір п’єси, подякували Олені Нестеровій за режисерське бачення вистави, а акторському колективу побажали не покидати улюбленої справи і досягати ще більших успіхів.

Директор обласного Центру народної творчості Валентина Пращур висловила задоволення виконавським рівнем колективів, які брали участь в «Театральній весні Кіровоградщини» - колективам міського Палацу культури, Павлівському сільському будинку культури та Куцеволівському сільському будинку культури Онуфріївського району, і висловила побажання триматися і вдосконалюватися.

Я, у свою чергу, висловлюю вдячність акторам аматорського театрального колективу «Акцент» Павлівського сільського будинку культури: Ірині Григорьєвій, Тетяні Заболотній, Марії Кушнір, Тетяні Тихоновій, Роману Брильову, Ганні Прокопенко, Діані Линник, Олені Нестеровій, за музичне оформлення Наталії Лупан та Віктору Нестерову за успішний виступ.

А особлива вдячність сільському голові Панасенку Миколі Васильовичу за його ставлення до культури на селі та підтримку участі колективу в обласному огляді-конкурсі аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини».

"ВК" у PDF