Знам’янський район
Суспільство

Майстер-клас «Виготовлення Валентинок» з квілінгу

Майстер-клас «Виготовлення Валентинок» з квілінгу
В Будинку культури смт Знам’янка Друга пройшов дуже цікавий майстер-клас. Керівник гуртка «Творча майстерня» С.І. Чередніченко запросила на заняття до своїх вихованців майстриню з техніці квілінг Ольгу Авдіїву.
Метою майстер-класу було познайомити всіх з методикою виконання робіт в техніці квілінг, розвивати дрібну моторику рук, навчити виготовляти вітальні листівки з паперу в техніці квілінг, розвивати естетичний смак.

Усі бажаючі змогли взяти участь у майстер-класі. Основою для робіт в усіх було форма серця, а художнє оформлення - неповторні візерунки, квіти, завитки з різнокольорових смужок паперу.

Майстер-клас «Виготовлення Валентинок» з квілінгу

Всі учасники майстер-класу отримали естетичне задоволення від творчої роботи, а в результаті – неповторні вітальні листівки-подарунки ручної роботи до Дня Святого Валентина.

Також до участі залучилися працівники філії міської бібліотеки №2, вихованці хореографічного колективу «Сузір’я» їх керівник О.Андрєєва та батьки дітей. Тепер до Дня всіх Закоханих, ми готові, і з нетерпінням чекаємо, коли настане 14 лютого, щоб привітати рідних і близьких і подарувати валентинки зроблені власноруч.

Всі учасники майстер-класу були вдячні майстрині за те, що вони змогли оволодіти навички техніки квілінг, за цікаве навчання та спілкування.

"ВК" у PDF