Знам’янський район
Суспільство

Свій 102-й день народження відзначила жителька Диківки Катерина Зубаха

Свій 102-й день народження відзначила жителька Диківки Катерина Зубаха
З цією визначною датою поважну іменинницю привітали заступник голови районної державної адміністрації О.Грінчак, Диківський сільський голова В.Андрієнко, голова ради районної організації ветеранів України В.Ніколаєнко.
Свій 102-й день народження відзначила жителька Диківки Катерина Зубаха

Під час зустрічі довгожителька згадала про свій нелегкий та тернистий шлях. Народилась Катерина Максимівна в далекому 1914 році. За своє життя вона багато прожила та побачила: раннє дитинство пройшло ще в царські часи, пережила дві страшні світові війни, пережила голод 1921-1932, 1932-1933 та 1946-47 років. У наш час залишилося мало свідків усіх цих подій. Катерина Максимівна одна з них.

Усе життя ця жінка прожила в с.Диківці. У 1944 році її чоловік загинув на фронті і вона залишилась одна з дітьми. Після війни працювала в колгоспі дояркою, виховала та поставила на ноги п’ятьох дітей. Зараз Катерина Максимівна живе зі своєю дочкою, яка її доглядає.
Поважним гостям ця сивочола жінка подякувала за увагу, які подарували іменинниці квіти та дарунки, побажали здоров’я та довгих років життя.

Крім родичів, близьких, керівництва району до Катерини Максимівни завітали представники ТОВ «Прогрес».
На адресу поважної довгожительки від всіх присутніх прозвучало ще багато теплих та зворушливих слів. Вони бажали, щоб подальший життєвий шлях ніколи і ні в чому її не обтяжував, а освячувався повагою і шаною тих, хто поряд з іменинницею, доля щоб дарувала міцне здоров’я, зігрівала безмежним щастям та душевною рівновагою.

"ВК" у PDF