Знам’янський район
Суспільство

Випробувальний марш техніки відбувся на Знам’янщині

Випробувальний марш техніки відбувся на Знам’янщині
Перевірка автомобілів та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду, відбувається щороку.
Відповідно до доручення начальника Управління перевірочні марші було проведено в усіх районних підрозділах області. 11 жовтня такий марш проведений пожежно-рятувальним підрозділом м.Знам’янки.

Під час заходу перевірялись транспортні засоби підвищеної прохідності з обладнанням, яке використовується в осінньо-зимовий період.

Всього було перевірено 8 одиниць техніки ДПРЧ-18, яка залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій, ліквідацією наслідків стихійного лиха або ДТП.У рамках перевірки було здійснено 50-кілометрові випробувальні марші аварійно-рятувальних та спеціальних автомобілів.

Після автопробігу відбулось розгортання спеціального аварійно-рятувального обладнання та відпрацювання нормативів.

По завершенню маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування та буде стовідсотково готова до застосування у зимовий період повідомив начальник Знам’янського МРВ Владислав Ларіонов.

"ВК" у PDF