Світловодський район
Суспільство / Надзвичайні події

Молода людина загинула в центрі селища через чужу недбалість?

Молода людина загинула в центрі селища через чужу недбалість?
Таке питання виникає, коли обмірковуєш обставини смерті у селищі Власівка 26-річного Максима з Кременчука. Трагедія сталася 8 жовтня ввечері.
Тіло молодої людини знайшла в ямі навпроти відділення "Укрпошти" продавець з місцевого ринку. Вона ж зателефонувала до поліції на "102".

Начальник поліції Андрій Гулий цієї ночі чергував, тож разом з оперативною групою о 8-й ранку виїхав на місце виклику. Ось що розповів поліцейський нашому виданню: "Коли ми прибули на місце надзвичайної пригоди, ситуація була така: тіло молодого чоловіка лежало в траншеї. Ніяких видимих тілесних пошкоджень виявлено не було. Один черевик із замші був порваний, можна припустити, що людина зачепилася за щось, впала головою вниз у воду, що накопичилася під час сильного дощу, і захлинулася. Вранці на дні траншеї була лише багнюка. Документи, гаманець з грошима і банківськими картами, сенсорний телефон залишалися в кишенях одягу. З’ясувалося, що небіжчика звати Максим, він 1990 року народження, житель м.Кременчука. Ми зателефонували матері покійного.

Після опитування людей встановлено, що Максим приїхав до друга святкувати народження дитини останнього. Пізно ввечері вирішили зайти ще в одне кафе. Загубили один одного в темряві. Друг зателефонував Максиму, той не відповів. Значить поїхав додому, вирішив друг і розшукувати гостя не став.

Труп було доставлено до моргу Cвітловодської ЦРЛ. За висновком судмедексперта смерть настала в результаті утоплення. Подію внесено до ЄРДР за статтею 115 Кримінального Кодексу України. Слідство триває."

Мешканці Власівки стверджують, що траншею вирили ще на початку року, а огородили її кількома кілками і стрічкою лише після трагедії.

"ВК" у PDF