Світловодський район
Суспільство

Знай наших!!!

Знай наших!!!
Закінчився напружений навчальний рік. Вчителі та учні злагоджено працювали над впровадженням нових Державних стандартів, оновлених програм. Це слугувало якісним компонентом змісту освіти, удосконаленням діяльності кожного закладу.
Всебічний розвиток учнів, їх талантів, розумових та фізичних цінностей, формування громадян здатних до свідомого суспільного вибору було одним з найважливіших завдань педагогічних колективів.

В.Сухомлинський писав: «Найтонші джерельця, з яких наповнюється ріка єдності навчання й виховання — це бажання дитини вчитися. Але як же відкривати оті джерельця, як зробити, щоб вони не замулилися?». Отже, школа повинна навчити дитину вчитись і виробити потребу та вміння вчитись.

Ми пишаємось нашими випускниками – медалістами Великоандрусівської, Павлівської загальноосвітніх шкіл I – III ст., Подорожненського НВК I – III ст. та їх учителями – наставниками.

Вищепан Олексій Юрійович учень Великоандрусівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, нагороджений срібною медаллю.
За роки навчання отримав глибокі і міцні знання з усіх предметів, а також логічний склад мислення. Проявляв здібності з вивчення предметів природничо-математичного та суспільно-гуманітарного циклу. Брав участь у районних та регіональних олімпіадах, де одержував призові місця. В 11 класі посів ІІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства, конкурсі «Знавців Конституції України», учасник районних та обласних спортивних змагань. Неодноразово нагороджувався медалями та грамотами.

Знай наших!!!

Погребняк Олександр, випускник Подорожненського НВК, брав активну участь у шкільних, районних предметних олімпіадах, виборюючи призові місця. Неодноразово ставав переможцем у районних та обласних змаганнях із баскетболу та волейболу. Активну участь брав у: Всеукраїнській мовознавчій грі «Соняшник» і нагороджувався «Дипломом ІІ ступеня Всеукраїнського рівня»; ІІІ місце виборов у Всеукраїнській акції «Мирний космос»; виборов призове місце у Всеукраїнському конкурсі за кращий твір «Я – європеєць».

Знай наших!!!

Андреєв Павло, випускник Подорожненського НВК, захоплювався уроками української мови та літератури: вчив мовні закони, вмів чітко і переконливо висловити свої думки, розумів інших, а також засвоював складну, але важливу науку громадянськості. За високий результат у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики Андреєв Павло отримав запрошення до вступу в Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка на факультет радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем.

Знай наших!!!

Успішна здача ЗНО Андреєвим Павлом та Погребняком Олександром (українська мова: Андреєв Павло – 187 б., Погребняк Олександр – 183 б.; математика: Андреєв Павло – 179 б., Погребняк Олександр – 180 б.) – це велика клопітка робота як учителів – предметників, так і всього педагогічного колективу Подорожненського НВК. Випускники школи підтвердили високий рівень своїх досягнень отримавши золоті медалі.

Стояновська Альона Анатоліївна – випускниця Павлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Знай наших!!!

З 1 по11 клас відмінниця навчання, постійний переможець шкільних, районних олімпіад з базових дисциплін. У 2013 посіла перше місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з біології. У 2016 році – перше місце з української мови, математики, фізики, хімії. Свої знання достойно підтвердила і на зовнішньому незалежному оцінюванні, набравши 193 бали з української мови, 180 – з математики.
Учасник численних мовно-літературних конкурсів, Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Левеня». «Геліантус», «Грінвіч».

Вітаємо наших випускників медалістів із вагомим здобутком. Бажаємо успіхів у дорослому житті, збережіть свій запалі надалі залишайтесь лідерами. Хай кожен з вас знайде гідне місце у цьому далеко не завжди простому світі.

"ВК" у PDF