Онуфріївський район
Суспільство

У гості до лісівників завітали учні онуфріївських шкіл

У гості до лісівників завітали учні онуфріївських шкіл
У перші дні літніх канікул учні кількох навчальних закладів Онуфріївського району побували в гостях у працівників лісового господарства.
Директор лісгоспу Валентина Здебська розповіла про корисні функції лісів та їх значення у житті людини, підкресливши, що легені планети потребують постійного догляду та захисту. А також нагадала дітям, як слід поводитись у лісі, і попросила не допускати пустощів з вогнем, що допоможе зберегти ліси для наступних поколінь.

Юних гостей зацікавила розповідь про те, як лісівники збирають насіння дерев і вирощують сіянці, а згодом доглядають за створеними лісовими насадженнями.

Екскурсія підприємством викликала у дітей цікавість та захоплення. Найбільше позитивних емоцій вони отримали, відвідавши вольєрне господарство з дикими тваринами, які можна зустріти в місцевих лісах. Незабутнє естетичне враження справило на учнів озеленення садиби лісгоспу декоративним посадковим матеріалом, який вирощують на підприємстві.

У гості до лісівників завітали учні онуфріївських шкіл

На завершення відвідин лісівники пригостили діток солодощами. Школярі залишали лісових господарів з надією обов’язково не раз повернутися до лісівників і обіцяли дбати про зеленого друга.

Зустріч із підростаючою молоддю наповнила радістю серця служителів лісу, перетворивши миті спілкування на справжнє свято.

"ВК" у PDF