Олександрівський район
Суспільство

Подорожували Великою Британією

Подорожували Великою Британією
31 травня 2016 року вихованці пришкільного табору «Дружба» Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Маловисківської міської ради відправилися у заочну подорож до Великої Британії, до якої підготувалися заздалегідь з допомогою педагогів закладу.
Вони із задоволенням складали пазли – прапор Великої Британії, ознайомилися по мапі з визначними місцями, малювали три необхідні речі для цікавої подорожі.

Зважаючи на те, що якісне навчання дітей іноземним мовам у контексті європейської інтеграції України та наближення до європейських стандартів є одним із пріоритетних напрямів діяльності Міністерства освіти і науки України, заняття у літньому мовному таборі відбуваються у формі спілкування між учителями та учнями. Активно залучаються до роботи з молодшими школярами і старшокласники навчального закладу.

Слід відзначити, що діти із задоволенням продовжують вивчають іноземну мову, знання якої дасть змогу вільного спілкування англійською мовою, та застосування набутих шкільних знань у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, спортивних змаганнях, театральних виставах тощо).

Крім того, як стверджують педагоги, участь у мовному таборі допоможе охочим вивчати іноземну мову в процесі ігрової діяльності.

"ВК" у PDF