Новгородківський район
Суспільство

Кампанія «Декларування-2016» триває

Кампанія «Декларування-2016» триває
Новгородківське відділення Долинської ОДПІ нагадує громадянам району, що кампанія декларування доходів триватиме до 1 травня 2016 року.
За цей час фізичним особам, які протягом 2015 року отримували доходи, з яких не утримувався податок, необхідно звернутись до податкової інспекції за місцем проживання та заповнити декларацію про доходи.

Основною відмінністю цьогорічної деклараційної кампанії є те, що в зв”язку зі змінами, внесеними до Податкового кодексу, передбачно норму щодо оподаткування доходів фізичних осіб військовим збором. Тому за результатами 2015 року фізичні особи визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору.

На сьогоднішній день до Центру обслуговування платників Новгородківського відділення Долинської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області звернулось 96 громадян, які задекларували доходи на суму понад 700 тис.грн., з них до бюджету надійде майже 100 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб та військового збору.

Для комфортного декларування на період кампанії, Центр обслуговування платників Новгородківського відділення Долинської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області працює за подовженим графіком роботи – з 9.00 до 20.00, у суботу – з 9.00 до 16.00. Для вирішення питань щодо заповнення декларації про доходи можна звертатись за тел.: 05 (241) 2-02-57.

"ВК" у PDF