Світловодський район
Новий рік / Суспільство

Новорічна феєрія у Світловодському районі

Новорічна феєрія у Світловодському районі
Новий рік – найулюбленіше свято. Напередодні завжди охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Змалечку Новий рік – це наче казка.
Особливо гарно, коли в новорічну ніч стоїть морозна сніжна погода. У вікнах усіх будинків мерехтять різнокольорові вогники. Усі святкують та розважаються. Мабуть, через те, що Новий рік – це загальне свято. Діти та молодь Світловодського району почали відзначати його захопливо!

25 грудня в Григорівській загальній школі проведено новорічний вечір «Казкова феєрія» для учнівської молоді. Всім учасникам вручено новорічні подарунки.

Новорічна феєрія у Світловодському районі

26 грудня в районному будинку культури дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям учасників антитерористичної операції, та дітям, які вимушено переселилися разом з батьками з тимчасово окупованої території і районів проведення антитерористичної операції, дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей, талановитим, обдарованим дітям організовано та проведено новорічну програму в ході якої вони мали нагоду поспілкуватися з чарівником, помандрувати в світ граціозного танку танцювального колективу міської школи мистецтв «Веснянка» під керівництвом Ніни Коломієць в який грайливо їх запросила маленька фея - балерина Софія Барадуля. Аня Рибакова, Діана Дерев’янко (с. Глинськ) та Маша Остояч солістка районного будинку культури сонячним промінчиком і зимовою прохолодою закружляли дітлахів у пісенному танку.

Новорічна феєрія у Світловодському районі

Казкові герої дитячого клубу «Жива надія» провели розважальну ігрову програму.

По завершенню заходу перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Орленко привітав учасників свята, нагородив грамотами і подарунками Мар’яну Литвин та Богдана Василенка (с. Павлівка) переможців Кубку України з хортингу та разом з Дідом Морозом і Снігуронькою вручив солодкі подарунки всім дітям які були присутні на святі.

Новорічна феєрія у Світловодському районі

"ВК" у PDF