Новгородківський район
Надзвичайні події

Правоохоронці з'ясовують обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю іншої області

Правоохоронці з'ясовують обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю іншої області
Чоловік тимчасово мешкав на території одного з сіл Новгородківського району, де разом із місцевим жителем виконував будівельні роботи у підприємця. Вихідного дня напарники розпивали алкогольні напої та посварилися. У результаті один із них отримав від іншого удар ножем у живіт.
До відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця населеного пункту про те, що він завдав знайомому ножового поранення.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що 31-річний потерпілий – житель сусідньої області, який на Кіровоградщині працював разом із 25-річним місцевим мешканцем. Обоє чоловіків раніше судимі.

Суботнього вечора нові знайомі вирішили відпочити та влаштували застілля, яке тривало майже до ранку. За попередньою інформацією, у ході спілкування старший приятель розповів молодшому, як відбував покарання. Співрозмовнику не сподобалась історія, оскільки він також був ув’язненим, а тому почуте йому здалось неправдивим. На ґрунті цих розбіжностей між чоловіками виникла сварка, під час якої місцевий житель схопив ножа та ударив ним опонента у живіт, від чого потерпілий знепритомнів», - повідомив начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

Зрозумівши наслідки свого вчинку, зловмисник зателефонував до поліції і викликав швидку. Пораненого було доставлено до реанімації обласної лікарні та прооперовано.

Зловмисника правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру у вчиненні злочину.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами
Новгородківського відділення поліції
Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF