Олександрівський район
Влада / Суспільство

У центрі уваги - реформа освіти

У центрі уваги - реформа освіти
30 серпня заклади освіти Олександрівського району відвідавав директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Кононенко.
Його супроводжували начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський та начальник відділу освіти Олександрівської районної державної адміністрації Сергій Тимко.

Посадовці зустрілися головою районної ради Григорієм Гончаренком та першим заступником голови районної державної адміністрації Анатолієм Каражбеєм. В процесі роботи вони ознайомились з діяльністю Підлісненської філії КЗ «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №2», опорного закладу Олександрівського навчально-виховного об’єднання №1 та його Олександрівської філії.

Юрій Кононенко ознайомився з особливостями реформування освітньої галузі в районі, з традиціями навчальних закладів, відвідав шкільний музей Вчителя.

У ході спілкування висловлювались різні точки зору та пропозиції щодо удосконалення функціонування опорних шкіл та їх філій району.
У центрі уваги - реформа освіти
У центрі уваги - реформа освіти

"ВК" у PDF