Олександрівський район
Влада

Рішення сьомої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання

Рішення сьомої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання
28 липня під головуванням голови районної ради Григорія Гончаренка, за участі голови райдержадміністрації Ольги Бороти відбулося пленарне засідання сьомої сесії районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів із 34.
На сесії депутати внесли зміни до районної Програми соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці, інвалідів, дітей-інвалідів та громадян похилого віку на 2015-2017 роки, районної програми “Оборона” на 2016 рік та заслухали звіт про виконання районної програми “Боротьби з онкологічними захворюваннями на 2010-2016 роки”.

Також на сесії затверджено штатні розкладів загальноосвітніх навчальних закладів району та положення про присудження районних премій обдарованим учням та педагогічним працівникам.

Рішення сьомої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання

Окрім того, депутати внесли зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2015 року №15 “Про районний бюджет на 2016 рік”, затвердили технічну документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок, які передаються в оренду та прийняли рішення про втрату чинності рішення районної ради від 29 листопада 2013 року № 274 “Про затвердження Положення про експертну комісію Олександрівської районної ради”.

"ВК" у PDF