Олександрівський район
Влада

Керівники Олександрівської райдержадміністрації провели особисті виїзні прийоми

Керівники Олександрівської райдержадміністрації провели особисті виїзні прийоми
19 липня керівництво райдержадміністрації проводило особисті виїзні прийоми громадян.
Зокрема, голова райдержадміністрації Ольга Борота побувала у с. Букварці. Жителями села порушувалися питання поточного ремонту доріг, ремонту місцевого ФАПу та безперебійне автобусне сполучення села із районним центром.

Перший заступник голови Анатолій Каражбей спільно з начальником відділу освіти райдержадміністрації Сергієм Тимком та Голиківським сільським головою Наталією Гарбар поспілкувався з жителями с. Кримок Голиківської сільської ради. Серед проблемних питань, які порушувалися на прийомі, були питання допомоги місцевій школі, зокрема, ремонт огорожі навколо закладу, встановлення електричного опалювання та чищення колодязя, який постачає школу питною водою. Також громадян турбувала ефективність роботи місцевого ФАПу.

Після прийому Анатолій Каражбей та Сергій Тимко відвідали місцеву школу, де на місці ознайомилися з проблемними питаннями.

І у Букварці і у Кримках під час прийомів обговорювалося питання проведення освітньої реформи у районі та добровільного об’єднання територіальних громад і перспективи запровадження даних реформ.

Під час прийомів на всі порушені питання було надано вичерпні відповіді.

"ВК" у PDF