Знам’янський район
Влада

У Знам’янці визначили місця дислокації пересувних дитячих майданчиків

У Знам’янці визначили  місця дислокації пересувних дитячих майданчиків
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів засідання виконавчого комітету на розгляд якого виносилось 23 питання, які були затверджені з доповненням.
Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив надати одноразову допомогу особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка досягла 18-річного віку, в розмірі 1810 грн.

З метою належного утримання територій кладовищ виконавчий комітет зобов'язав комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг» (керівник Коротченко М.М.) утримувати в належному стані території кладовищ по вулицях: Чайковського, Ціолковського, Петровського та Шмідта.

Виконавчий комітет міської ради визначив дислокацію місць для розміщення пересувних дитячих майданчиків та атракціонів у весняно-літній період, а саме:

- міський парк відпочинку;
- територія біля ЗОШ №5;
- територія за магазином АТБ по вул. В.Голого, 2-в;
- сквер по вул. В.Голого (привокзальний мікрорайон);
- територія біля магазину АТБ по вул. В.Голого, 112;
- стадіон за приміщенням ДЮСШ;
- площа біля магазинів по вул. Галочкіна, 19

Виконавчий комітет міської ради погодив приватному підприємству "Продюсерський центр" Гастролі в Україні" розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми Цирку-шапіто "Аріна" за магазином АТБ, що розташований по вул. Віктора Голого, 2-в, з 10.05.2016 р. по 16.05.2016 р.

"ВК" у PDF