Олександрівський район
Влада

Зустрічалися солдатські матері

Зустрічалися солдатські матері
12 січня голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко провели чергову зустріч із дружинами та матерями військовослужбовців, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.
На засіданні також були присутні радник голови РДА з питань надання допомоги учасникам АТО Валентина Гирич, представники районного центру зайнятості, управління соціального захисту РДА, райвіськкомату, відділу Держземагенства.

Зустрічалися солдатські матері

У ході зустрічі були обговорені питання отримання земельних ділянок, надання соціальної допомоги та пільг учасникам АТО та їх сім’ям. Жінкам також розповіли, як їхнім синам та чоловікам стати на облік у районному центрі зайнятості та яким буде грошове забезпечення демобілізованих воїнів АТО.

Ольга Борота наголосила на тому, що районна влада не залишається осторонь проблем учасників АТО та їх сімей і запевнила у продовженні плідної співпраці.

Засідання пройшло досить емоційно: були почуті реальні історії від солдатських матерів. Присутні ділилися своїми переживаннями та проблемами. Та головна мета зібрання – щоб жінки та матері не лише говорили, слухали, чули одне одного, а й ефективно співпрацювали між собою та владою.

Зустрічалися солдатські матері

По закінченню зустрічі і дорослі, і малі учасники художньої самодіяльності міського будинку культури привітали присутніх із Різдвом Христовим. У виконанні творчого колективу звучали традиційні українські різдвяні пісні, колядки та щедрівки.

"ВК" у PDF