---
Суспільство

Як правильно загадувати бажання на Новий Рік

Як правильно загадувати бажання на Новий Рік
Загадувати бажання на Новий рік — давня чудова традиція. Всі ми ще з дитинства очікуємо новорічну ніч із затамуванням подиху, адже віримо, що це чарівний, особливий і магічний час, коли здійснюються найдивовижніші чудеса і найзаповітніші мрії.
Як же правильно загадувати бажання на Новий рік, аби вони здійснилися?

Крок перший. Навести лад у помешканні та ретельно прибрати будинок від бруду та усіх старих, зламаних і непотрібних речей. Особливу увагу зверніть на посуд — надбитим, тріснутим склянкам і тарілкам не місце у домі, адже вони псують його енергетику. Слід провести ревізію і в холодильнику та аптечці й викинути усі ліки та продукти з простроченим терміном придатності. Наступний крок — старі непотрібні чеки та квитанції. Вважається, що їх зберігання блокує фінансові потоки. Варто замінити на нові старі засоби для прибирання будинку. За стародавнім повір'ям, новим віником перед Новим роком можна вимести з хати увесь негатив та проблеми.

Крок другий. Подякувати за все те, що ви маєте вже зараз. Пригадайте і щиро подякуйте за все добре й хороше, що приніс вам 2021 рік.

Крок третій. Чітко сформулюйте своє бажання. Якщо їх декілька — запишіть бажання на аркуші паперу, аби не забути їх у новорічній метушні. Формулюючи бажання, уникайте частки «не‎». Приміром, замість бажання «не хворіти‎» краще бажати «бути здоровим‎». Уявіть, що ви вже отримали те, про що просите і спробуйте відчути ті емоції та почуття, які наповнять вас, коли ви отримаєте бажане. Загадуйте бажання у гарному гуморі та зі світлими почуттями й думками.

Крок четвертий. Скористайтесь одним із новорічних «магічних» ритуалів, як то:
- Подумки проговоріть своє бажання під бій новорічних курантів.
- Доки б'ють новорічні куранти встигніть записати бажання на аркуші паперу, спалити його, висипати попіл у келих з шампанським і випити його до останнього удару годинника.
- Якщо ви мрієте про фінансову стабільність у новому році, достатньо покласти у келих з новорічним шампанським невеличку монетку, а потім зберігати її у гаманці як талісман.
- Коли пляшка з новорічним шампанським буде порожньою, пошепки промовте в неї своє бажання, закрийте і зберігайте доки воно не здійсниться.
- Під бій курантів встигніть з’їсти 12 виноградинок і з кожною ягідкою подумки промовляйте одне зі своїх 12 бажань.
- В останню годину року, що минає, напишіть листа Діду Морозу із переліком ваших мрій та бажань. Покладіть лист під ялинку і залиште його на усю новорічну ніч. Відкриєте вже через рік, коли прийде час підбивати підсумки 2022 року.

Головне правило для усіх ритуалів: ваші бажання повинні бути добрими та позитивними і стосуватися лише вас самих. Вірте у їх втілення і довіртеся Всесвіту!



"ВК" у PDF