---
Надзвичайні події

Рух трасою Кіровоград-Миколаїв відкриють у п’ятницю

Рух трасою Кіровоград-Миколаїв відкриють у п’ятницю
Рух автомобільною дорогою Н-14 Кіровоград-Миколаїв буде відновлено у повному обсязі до ранку п’ятниці.
Таку заяву зробив Олег Федоренко, начальник Управління експлуатаційного утримання та безпеки руху Укравтодору, під час брифінгу на тему ліквідації наслідків негоди на території України, що відбувся 20.01.2016 року.

«Наразі найскладніша ситуація у Миколаївській області на трасі Кіровоград-Миколаїв. За рішенням оперативного штабу Миколаївської облдержадміністрації, завтра там буде працювати потужна військова техніка. Не пізніше ніж на ранок п’ятниці автомобільна дорога Кіровоград-Миколаїв буде повністю проїзна», – наголосив він.

Крім того, за інформацією Служби автодоріг у Миколаївській області, о 15:00 було відкрито рух для легкових автомобілів на дорогах М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та Р-06 Ульяновка-Миколаїв.

Нині, складна ситуація залишається в Дніпропетровській, Одеській, Полтавській та Миколаївських областях. Для ліквідації снігових заметів там задіяно найбільшу кількість дорожньої техніки.

Загалом на автомобільних дорогах загального користування на даний час працює 1 650 одиниць спецтехніки та понад 2 750 дорожників. В першу чергу увага приділяється дорогам міжнародного та національного значення і під’їздам до населених пунктів. На даний час в усіх постраждалих від негоди регіонах в повному обсязі розчищено під’їзди до лікувальних закладів, а також забезпечено проїзд транспорту, що доправляє соціально значущі продукти харчування.

"ВК" у PDF