---
Суспільство

«Холостячка» Злата Огнєвіч сказала «так» Андрію Задворному зі Світловодська. Але історія не мала хепі-енду

«Холостячка» Злата Огнєвіч сказала «так» Андрію Задворному зі Світловодська. Але історія не мала хепі-енду
Серед 25 учасників реаліті-шоу побачень «Холостячка», яке проводить один з українських телеканалів, співачка, учасниця пісенного конкурсу «Євробачення» (2013 рік) Злата Огнєвіч своїм обранцем назвала Андрія Задворного зі Світловодська.

Цікаво, що другим фіналістом був Дмитро Шевченко, теж з Кіровоградщини, а саме з Олександрії. Утім стосунки Злати й Андрія тривали півтора місяця, після чого чоловік покинув ту, за яку так довго змагався.
Беручи участь у телепроєкті, Злата Огнєвіч побувала у Світловодську й Олександрії. Адже біографії претендентів на її руку та серце — фіналістів шоу пов’язані з цими містами. Так, 32-річний столичний бізнесмен Андрій Задворний хоч і народився у Латвії, та в дитинстві переїхав з батьками у Світловодськ, а 38-річний львівський бізнесмен Дмитро Шевченко родом з Олександрії.

Під час зйомок, які відбувалися влітку і трималися у таємниці, учасники-чоловіки представляли Злату своїм батькам, знайомство з якими відбувалося у них вдома. Андрій Задворний серед іншого показав співачці дачу, запропонувавши їй зібрати там урожай, а також влаштував прогулянку на яхті Кременчуцьким водосховищем.

Дмитро Шевченко влаштував Златі романтичне побачення на даху одного з висотних будинків Олександрії. Цікаво, що батько Злати Огнєвич теж родом з Олександрії, тож, зауважила дівчина, вона з Дмитром проводила дитинство в одному місті.

Серед двох фіналістів «холостячка» обрала Андрія Задворного. Як зазначали користувачі соцмереж, добре було б, щоб тепер у Світловодську відбувся концерт української співачки. Але концерту Огнєвіч у Світловодську у зв’язку з проєктом «Холостячка» точно не буде, оскільки через півтора місяця після завершення шоу Андрій повідомив Златі, що у нього більше немає почуттів до неї, чим завдав їй болю.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF