---
Надзвичайні події

На 6-ти основних державних напрямках рух транспорту повністю відкрито

На 6-ти основних державних напрямках рух транспорту повністю відкрито
Кіровоградські дорожники вже майже вибилися із сил, але продовжують цілодобову роботу.
Як і обіцяли, на сьогоднішній ранок основну задачу дорожникам вдалося виконати – розблоковано рух транспорту у всіх основних напрямках. Ускладненим проїзд залишається лише на трьох державних дорогах – Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя, М-13 Кіровоград-Платонове та М-22 Полтава-Олександрія.

По Н-23 зараз дозволено проїзд лише легкового транспорту, оскільки поки що лише пробитий тунель і дорожня техніка працює над розширенням проїзної смуги. На М-13 працює БАТ, а на М-22 ротор. Вже до 15.00 рух транспорту дорожники обіцяють відновити у повному обсязі.

На автодорогах М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка, Н-01 Київ – Знам’янка, Н-14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв, М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварино, М-08 Бориспіль – Запоріжжя, Р-10 Канів-Кременчуг рух транспорту відновлено у повному обсязі.

Основні сили тепер дорожні підприємства передислоковують на територіальну мережу. Попри сильну втому та виснаженість, холод і вітер, підрядні організації Служби автодоріг у Кіровоградській області продовжують безперервно ліквідовувати наслідки негоди. Ми вдячні тим, хто прислухався до застережень і не виїздив за межі населених пунктів, не блокуючи цим самим роботу дорожньої техніки. Просимо й надалі зважати на попередження та при потребі надавати пріоритет руху дорожній техніці.

"ВК" у PDF