Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янському районі відкрито пам’ятні дошки загиблим героям – Віктору Ярмошевичу та Віктору Голому

У Знам’янському районі відкрито пам’ятні дошки загиблим героям – Віктору Ярмошевичу та Віктору Голому
Керівник апарату райдержадміністрації О. Слюсаренко, голова районної ради С. Макаренко, депутати районної ради, жителі с. Володимирівка та учнівська молодь взяли участь у відкритті пам’ятних дошок, які встановлені на будівлі Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст., нашим землякам – Віктору Йосиповичу Ярмошевичу та Віктору Анатолійовичу Голому.
Звертаючись до присутніх, керівник апарату районної державної адміністрації О. Слюсаренко наголосила, що немає більшої цінності, ніж жити на вільній українській землі, із честю та гідністю називати себе українцями, пишатися своєю країною, своїми героями. Наші земляки – Віктор Ярмошевич та Віктор Голий, віддали за свою Батьківщину, за її дітей, найцінніше, що в них було – своє життя.

Відкриття пам’ятного знаку сьогодні – є доказом того, що кожен учень, кожен вчитель протягом свого перебування у школі залишає свій слід. Сьогодні ми вшановуємо героїв – вчителя Віктора Голого та учня цієї школи Віктора Ярмошевича, які не просто залишили свій слід, а й стали для нас прикладом героїзму та патріотизму, який ми ніколи не забудемо.

Зі словами скорботи та вшанування пам’яті військовослужбовців виступили голова районної ради С.Макаренко, Володимирівський сільський голова Л. Грібеннікова, директор Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст. Т.Чорна та учні школи.

Батько загиблого А.Голіков подякував присутнім за ті щирі слова, які лунали на цьому заході, та підкреслив що тисячі українських синів та дочок виконують свої службові обов’язки на сході України, захищаючи право простих людей жити у вільній та демократичній країні.

У Знам’янському районі відкрито пам’ятні дошки загиблим героям – Віктору Ярмошевичу та Віктору Голому

Від всіх учасників заходу лунали слова вдячності батькам військовослужбовців, які виховали справжніх героїв.
Всі присутні взяли участь в покладанні квітів до меморіальної дошки.

"ВК" у PDF