---
Спорт

Світловодські дзюдоїсти — призери відкритого чемпіонату міста Черкаси

Світловодські дзюдоїсти — призери відкритого чемпіонату міста Черкаси
1 березня в місті Черкасах, у спортивному залі КДЮСШ "Вікторія", відбувся відкритий чемпіонат міста з дзюдо серед юнаків та дівчат 2009-2010 та 2011-2012 років народження, участь у якому взяло 180 спортсменів.
Одинадцять команд Черкащини та запрошені гості зі Світловодська боролися за чемпіонське звання. Світловодськ на цьому турнірі представляли вихованці Рудольфа Матвєєва, тренера КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз).

Додому дзюдоїсти повернулися із заслуженими медалями за взяті призові місця чемпіонату. Звання чемпіона, провівши 4 переможні бої, здобув Дмитро Суржок, у ваговій категорії 50 кг. Срібло чемпіонату у Арсена Железнова (вагова категорія 42 кг), Микити Качана (вагова категорія 55 кг) та у Гліба Гончаренка (вагова категорія 34 кг). Бронзу вибороли Назар Мусієнко (вагова категорія 50 кг) та Денис Кравченко (вагова категорія 60 кг).

Своїми враженнями від чемпіонату поділився з нами Рудольф Матвєєв:

"Хлопці виступили добре, я задоволений, вони провели гарні спаринги. Звичайно, хочеться здобувати більше перемог, але будь-які змагання — це досвід, тому ми і надалі будемо працювати, щоб удосконалювати свої спортивні якості. Наразі розпочинаємо активну підготовку до всеукраїнського турніру з дзюдо імені Івана Прищепи, який відбудеться в середині березня".


Спортсменів нагородили медалями і грамотами федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області.

Світловодські дзюдоїсти — призери відкритого чемпіонату міста Черкаси

Стрічка новин

"ВК" у PDF