---
Спорт

Олександрійський спортивний клуб “Захист” — чемпіон Полтавської області з кікбоксингу WAKO

Олександрійський спортивний клуб “Захист” — чемпіон Полтавської області з кікбоксингу WAKO
25 лютого у Полтаві, на спортивній базі Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”, відбувся чемпіонат Полтавської області з кікбоксингу WAKO, в якому взяли участь 8 команд (різних вікових категорій) із Полтави, Олександрії, Кременчука та Лубен.
За першість чемпіонату змагалися команди: Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №4 (Полтава), спортивні клуби “Легіон” (Полтава), “Ягуар” (Полтава), “Гепард” (Полтава), “Legacy” (Полтава), “Боєць” (Кременчук), “Євроклуб” (Лубни) та “Захист” (Олександрія), який представив Кіровоградську область на цьому чемпіонаті.

Олександрійці на цьому чемпіонаті здобули 28 медалей — 14 золотих, 8 срібних та 6 бронзових.

Золоті медалі здобули: Володимир Суржик, Сергій Садівський, Максим Кудря, Максим Деревянко, Нікіта Тертишний, Андрій Михайленко, Данило Яковенко, Олександр Колядич, Богдан Ластівка, Денис Мунтянов, Максим Гриценко та Іван Вовкович.

Срібні: Денис Нестеренко, Володимир Віоріка, Єгор Філоненко, Арсеній Коржов, Гліб Толок, Олексій Москаленко, Тимофтй Карпенко та Матвій Додільний.

Бронзові: Арсеній Сеник, Назар Лебідь, Матвій Уткін, Олег Постригань, Максим Лесь.

Окремі нагороди отримали Максим Деревянко“За найкращу техніку” та Нікіта Тертишний“За кращий бій турніру”.

Загальні результати ПСК “Захист” забезпечили олександрійцям перше загальнокомандне місце чемпіонату.

Спортсменів до змагань готували Сергій Торожнюк, Олексій Кравченко, Артем Скрипник, Андрій Махиня, Олександр Артемюк, Віталій Тиква та Андрій Ярошевський.

ПСК “Захист” на своєму офіційному сайті привітав своїх вихованців з нагородами, подякував батькам за допомогу в організації поїздки, а організаторів чемпіонату — за теплий прийом і високий рівень проведення турніру.

Друге місце чемпіонату здобув СК “Євроклуб”, третє — СК “Легіон”.

"ВК" у PDF