---
Спорт

У Світловодську відбувся І етап чемпіонату України з футзалу

У Світловодську відбувся І етап чемпіонату України з футзалу
У Світловодському спорткомплексі імені Анатолія Тузовського 29-30 листопада відбувся І відбірковий етап чемпіонату України вищої ліги з футзалу. Змагалися дівчата 2009-2010 року народження та молодші. Світловодськ та селище Власівку Олександрійського району представила єдина команда дівчат-футболісток Кіровоградської області – «Власівчанка-ЦВПВ» від Центру військово-патріотичного виховання (директор Анатолій Сіромаха, тренер Ігор Рябчук).
«Власівчанка-ЦВПВ» змагалися із суперниками за коловою системою, щоб потрапити на наступний етап змагань. Опонентами були команди: «СДЮСШ-Дніпро» з міста Дніпра, «ДЮСШ імені Бутовського» з Полтави, «Лідер» з міста Кобеляки Полтавської області, СДЮСШ міста Черкаси, «ДЮСШ «Волна» Тесла-2» з Харкова.

Юні спортсменки з ЦВПВ зіграли в нічию з командами Черкас та Кобеляки, технічну перемогу здобули у Харківської команди із-за неявки команди на гру. У групі І місце виборола команда з Полтави, ІІ місце – команда з Дніпра. Вони продовжать змагатися за золото на чемпіонаті України. Одразу три команди набрали однакову кількість очок і посіли у турнірній таблиці ІІІ-V місця і матимуть нагоду змагатися далі, але вже у першій лізі чемпіонату України.

Тренер команди «Власівчанка-ЦВПВ» Ігор Рябчук розуміє, що дівчатам не вистачає досвіду у змаганнях: «Це перший досвід дівчат виступати на такому рівні змагань з добре підготовленими спортсменами, які грали не лише в Україні, але й за її межами. Умови займатися спортом у власівських футболісток обмежуються залою розміром дев’ять на вісімнадцять метрів. Але я вдячний своїм вихованкам за витримку, тренуватимемося для досягнення кращих результатів». І додав, що вдячний усім хто допоміг створити комфортні умови для спортсменів.

"ВК" у PDF