Онуфріївський район
Спорт

Онуфріївські каратисти на висоті

Онуфріївські каратисти на висоті
30 травня у місті Кропивницькому відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з кіокушинкай карате у розділі «куміте» серед молодших юнаків (2009-2010) U-12, юнаків (2007-2008) U-14, кадетів (2005-2006)U – 16 та юніорів (2003-2004) U-18. Онуфріївщину гідно представив СК «Сайфа».
Чемпіонат зібрав близько 150 каратеків з Кіровоградської області. Серед семи спортивних клубів, які брали участь у змаганнях, був і СК «Сайфа» у складі восьми спортсменів. Вони продемонстрували хороші техніко-тактичні дії, непоступливість у поєдинках та волю до перемоги. Хороша підготовка дала змогу їм провести вдалі поєдинки та в підсумку стати чемпіонами Денису Смірнову, Софії Хімороді, Ангеліні Середі. Срібні нагороди вибороли Дмитро Бондаренко, Анастасія Харітонова , Поліна Білко. Трішки не вистачило фарту Іллі Щепіну та Євгенові Фальонкову, але хлопці продемонстрували неабияку волю до перемоги.

Вітаємо каратистів з успішним виступом на змаганнях, бажаємо здоров'я, удачі, нових перемог та не зупинятися на досягнутому.
Висловлюємо щиру подяку батькам наших спортсменів за підтримку, довіру та допомогу!

Тренерка Алина Сокуренко-Петрова

"ВК" у PDF