Олександрівський район
Спорт

Обласні змагання з легкоатлетичного кросу

Обласні змагання з легкоатлетичного кросу
У Бірках Олександрівської територіальної громади 3 квітня відбулися обласні змагання з легкоатлетичного кросу в рамках проведення обласної Гімназіади. Присвячені змагання пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, колишнього директора КЗ «ДЮСШ ім. М.Іванова Олександрівської селищної ради» Іванова Миколи Павловича. Про це повідомили на сторінці у фейсбуці відділу освіти Олександрівської селищної ради.
Учасники змагань мали змогу продемонструвати свої вміння, витримку та силу на таких дистанціях:
- юнаки: 2004-2005 р.н. (біг 1500 м); 2006 р.н. і молодші (біг 1000 м);
- дівчата: 2004-2005 р.н. (біг 1000 м); 2006 р.н. і молодші (біг 800 м).

За підсумками журі кращими спортсменами стали дівчата та юнаки Олександрівської територіальної громади, друге місце посіла Маловисківська територіальна громада, а третіми – Новомиргородська територіальна громада.

Змагання з легкоатлетичного кросу увійшло в залік Гімназіади серед команд навчально-виховних об’єднань. Тож команди розмістилися на таких позиціях:
- І місце – КЗ «Олександрівське НВО №1»;
- ІІ місце – КЗ «Красносілківське НВО»;
- ІІІ місце – КЗ «Олександрівське НВО №2»;
- ІV місце – КЗ «Красносільське НВО»;
- V місце –КЗ «Михайлівське НВО».

Олександрівська громада отримала найкращі результати. Серед юнаків на дистанції 1500 м кращими були: Шпильовий Віктор, Білавенко Олександ, Швайка Ілья. На дистанції 1000 м: Радзевило Андрій, Іваничко Василь, Чересленко Владислав.

Не менш напружена боротьба була і між командами дівчат. Найспритнішими на дистанції 1000 м стали: Негер Тетяна, Руденко Галина, Рупатовська Яна.

На дистанції 800 метрів перемогу здобули: Бондаренко Вікторія, Гончаренко Вікторія, Безпала Ельвіра.

Новомиргородська громада посіла третє командне місце з чотирнадцяти команд: друге місце – Дар’я Миронець (800 м), третє – Сергій Лісніченко (1500 м) та Вероніка Бойко (800 м).

Переможці та призери одержали цінні подарунки, були нагородженні грамотами відділу освіти Олександрівської селищної ради, а також кубками, медалями та дипломами Кіровоградського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту.
Обласні змагання з легкоатлетичного кросу
Обласні змагання з легкоатлетичного кросу
Обласні змагання з легкоатлетичного кросу
Обласні змагання з легкоатлетичного кросу

"ВК" у PDF