Олександрівський район
Спорт

Визначились чемпіони обласних спортивних ігор серед чоловічих волейбольних команд

Визначились чемпіони обласних спортивних ігор серед чоловічих волейбольних команд
У двох спортивних залах селища Олександрівки Кропивницького району 27 березня відбулися змагання з волейболу серед чоловіків у залік обласних спортивних ігор серед міських, селищних і сільських територіальних громад Кіровоградщини. Боротьбу вели 19 команд з різних куточків області.
Серед команд міст обласного підпорядкування найсильнішими виявились волейболісти Кропивницького, які перемогли команду міста Знам’янки.

Серед спортсменів міст районного підпорядкування чемпіонами обласних спортивних ігор стали волейболісти Новоукраїнської міської об’єднаної територіальної громади, друге місце посіла волейбольна команда з Малої Виски, а третє — з Долинської.

Аж 12 команд змагалося за чемпіонський титул серед селищних і сільських територіальних громад. У боротьбі за третє місце волейбольна команда Аджамської сільської ОТГ з рахунком 3:1 подолала міцних суперників з Соколівської сільської ОТГ. У фіналі зустрілися волейболісти
Олександрівської селищної ОТГ та Великосеверинівської сільської ОТГ. Господарі залу переконливо перемогли суперників з рахунком 2:0.

Волейбольна дружина з Олександрівки — найбільш досвідчена команда змагань, у складі якої грали два кандидати в майстри спорту України з волейболу і навіть нинішній член юнацької збірної України з волейболу. У її складі виступили Олександр Горобець (капітан і тренер), Ярослав Горобець, Олексій Постригань, Юрій Куценко, Віталій Лога, Володимир Шандра, Василь Болюк та Олег Нагірний. До речі, жіноча волейбольна команда з Олександрівки раніше теж стала чемпіонкою обласних спортивних ігор. Чемпіони та призери отримали медалі та грамоти управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.

Василь Білошапка

"ВК" у PDF