Онуфріївський район
Спорт

Весняна першість з волейболу серед жінок

Весняна першість з волейболу серед жінок
Весняна першість з волейболу серед жінок відбулася 21 березня у спортивному залі селища Онуфріївки Олександрійського району. Участь у змаганнях взяли жіночі команди сіл Млинка, Камбурліївки, Успенки і селища Онуфріївки.
Першими розпочали боротьбу команди Успенки і Млинка. У першій партії перемогла команда Успенки з рахунком 25:8. Виграла вона і другу партію з рахунком 25:4 і вийшла у фінал.

Господарки залу, команда селища Онуфріївки, боролися з командою Камбурліївки. Першу партію вони програли з рахунком 31:33. Другу і третю партії команда Онуфріївки виграла з рахунком 25:11 і 15:11 і вийшла у фінал.

Команди Млинка і Камбурліївки боролися за ІІІ місце. Дівчата Камбурліївки перемогли в двох партіях з рахунком 25:17 і 25:20. Цікавою була гра за перше місце між командами Онуфріївки й Успенки. У першій партії команда Успенки перемогла з рахунком 25:19. У другій команда Онуфіріївки виграє з рахунком 28:26. Виграла вона і вирішальну партію з рахунком 15:9. Грамоти та грошове винагородження за призові місця отримали команди:
Команда Онуфріївки — І місце;
Команда Успенки — ІІ місце;
Команда Камбурліївки — ІІІ місце;

За дотриманням правил слідкували судді Ростислав Кохно, Юрій Бойко та Максим Зубков.

Організаторами змагання були в.о. директора КЗ «Онуфріївський СЦФЗН "Спорт для всіх"» Світлана Робота та головна спеціалістка відділу культури та туризму, молоді та спорту Тетяна Терещенко. Вони провели нагородження та вручення свідоцтв про закінчення дитячо-юнацької спортивної школи. Їх отримали Юрій Орел, Поліна Орел та Анастасія Дерипаска.

Владислав Овчаренко
Весняна першість з волейболу серед жінок
Весняна першість з волейболу серед жінок
Весняна першість з волейболу серед жінок

"ВК" у PDF