Олександрівський район
Спорт

В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики

В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
У спортивному залі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені Миколи Іванова» Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області в селищі Олександрівці 14 березня проведено відкритий чемпіонат Кіровоградщини з легкої атлетики серед учасників 2008-2009 років народження, 2010 року народження та молодших.
На змаганнях в Олександрівці за перемогу боролися понад 80 легкоатлетів з міст Мала Виска, Новомиргород, Гайворон, селища Олександрівки та Дмитрівської сільської об’єднаної територіальної громади.

У бігу на 20 метрів серед дівчат 2010 року народження і молодших чемпіонкою області стала Софія Фіцик з Олександрівки, другою була її землячка Ірина Кочкіна, а третьою – Віка Олефірова з Дмитрівської ОТГ. На цій же дистанції серед дівчат 2008-2009 років народження перемога посміхнулась Ельвірі Безпалій з Олександрівки. Другий результат показала Вероніка Бойко з Новомиргорода, а третій – Віка Гончаренко з Олександрівки. У цьому ж виді змагань серед юнаків 2008-2009 років народження переміг Влад Чересленко з Олександрівки. Срібло у Віктора Миронця з Новомиргорода, а бронза – у Сергія Горобця з Малої Виски. У бігу на 20 метрів серед юнаків 2010 року народження і молодших перше місце здобув Дмитро Рудько з Новомиргорода, друге – його земляк Денис Меркоєв, а третє – олександрівець Роман Потераш.

У трьох колах бігу серед дівчат 2010 року народження і молодших перше місце виборола Софія Фіцик з Олександрівки, друге – Аліна Лук’янова з того ж населеного пункту, третє – Олександра Чернова з Новомиргорода. У юнаків на цій же дистанції найсильнішим став Дмитро Рудько з Новомиргорода, другим – його земляк Денис Меркоєв, а третім – Олександр Горбань з Олександрівки.
Чотири кола бігу серед учасників 2008-2009 років народження принесли такі результати: перше місце – Сергій Горобець з Малої Виски, друге – Владислав Чересленко з Олександрівки, третє – Ярослав Віниченко з Новомиргорода (юнаки), перше місце – Ельвіра Безпала з Олександрівки, друге – Даша Саванчук з Гайворона і третє – Уляна Медведчук з того ж міста (дівчата).

П’ять кіл бігу серед дівчат 2010 року народження і молодших стали чемпіонськими для Ірини Кочкіної з Олександрівки. Друге місце здобула Віра Свідерська з Гайворона, а третє дісталось Крістіні Назарчук з Малої Виски. Серед юнаків переміг Ростислав Осіпенко з Олександрівки.
Вісім кіл бігу серед учасників 2008-2009 років народження у юнаків з найкращим результатом здолав Віталій Кучеренко з Малої Виски. Другий результат у Дмитра Бульбака з Олександрівки, а третій – у Артема Єновського з Новомиргорода. У дівчат на цій же дистанції перемога підкорилась Вікторії Гончаренко з Олександрівки, яка залишила позаду Вероніку Бойко з Новомиргорода (друге місце) і Злату Шаповал з Гайворона (третє місце).

У стрибках з місця серед юнаків 2008-2009 років народження чемпіоном Кіровоградщини став Владислав Чересленко (Олександрівка). Другий результат показав Костянтин Чупрій (Мала Виска), а третє – Віктор Миронець (Новомиргород). У дівчат цього ж віку титул чемпіонки області підкорився Вікторії Гончаренко (Олександрівка). Олександрівська легкоатлетка Ельвіра Безпала здобула срібну медаль, а Вероніка Бойко з Новомиргорода – бронзову медаль. У цьому ж виді змагань серед юнаків 2010 року народження і молодших перше місце виборов Дмитро Тудько з Новомиргорода, друге – його земляк Денис Миркоєв, а третє – Віталій Гончаров з Олександрівки. У стрибках з місця у дівчат 2008-2009 років народження весь п’єдестал пошани олександрівський: Софія Фіцик (перше місце), Ірина Кочкіна (друге), Вероніка Садова (третє).

Переможці та призери нагороджені дипломами та медалями Кіровоградського обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Василь Білошапка
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики
В Олександрівці провели чемпіонат області з легкої атлетики

"ВК" у PDF