---
Спорт

Владислав Чересленко — чемпіон України з легкоатлетичного двоборства

Владислав Чересленко — чемпіон України з легкоатлетичного двоборства
З 1 до 3 березня включно в Києві відбувся чемпіонат України серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву з легкоатлетичного двоборства у приміщенні серед учасників 2008 року народження та молодше.
Чемпіоном України в легкоатлетичному двоборстві 200+400 метрів став вихованець комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені М.П. Іванова» Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області Владислав Чересленко.

Ще троє легкоатлетів з Кіровоградщини увійшли до десятки найсильніших спортсменів. Ельвіра Безпала з Олександрівки посіла п’яте місце у двоборстві на дистанціях 200+400 метрів, а її землячка Вікторія Гончаренко здобула восьме місце на дистанціях 800+200 метрів. Надія Коваль з Гайворона на дистанціях 800+200 метрів показала п’ятий результат.

Олександрівських легкоатлетів до змагань готували заслужений тренер України Вадим Приймак, тренери Яна Артеменко та Олександр Роздобудько, а гайворонську спортсменку — тренер Валерій Кузь.

Василь Білошапка

"ВК" у PDF