Світловодський район
Спорт

У Світловодську відбувся баскетбольний турнір «Осінь 2020»

У Світловодську відбувся баскетбольний турнір «Осінь 2020»
18-20 вересня у Світловодському спорткомплексі імені Анатолія Тузовського пройшов традиційний баскетбольний турнір "Осінь 2020" серед юнаків 2007 року народження.
Участь у турнірі взяли сім команд: СДЮСШОР №2 (Полтава, тренер Владислав Бугаєвський); дві команди, представлені БК "Черкаські мавпи" (Черкаси, тренер Володимир Мірошник); ДЮСШ БК "Кремінь" (Кременчук, тренер Антон Михайленко); СК "Нафтохім" (Кременчук, тренер Ігор Опанасюк); дві команди КДЮСШ №1 – "КДЮСШ-Комети 1" та "КДЮСШ-Комети 2" (Світловодськ, тренер Володимир Лисак).

В останній день змагань за третє та четверте місця змагалися команда "КДЮСШ-Комети 1" проти команди БК "Кремінь". Перші обіграли суперників з результатом 73:46. У фінальній грі команда "КДЮСШ-Комети 2" зійшлися з командою БК "Черкаські мавпи", у завзятій боротьбі перемогли гості з Черкас (92:84). "Команди лідирували по черзі, але у черкаських спортсменів була ширша лавка із запасними гравцями, що й допомогло їм посісти перше місце. Світловодськ також на висоті – виборов друге та третє", – прокоментував гру світловодський тренер Володимир Лисак і подякував людям, які допомогли провести турнір в умовах пандемії: Ірині Щербині, Нелі Брусенцевій, Василю Морозу, а також Віктору Королю – за постійну підтримку команди на високому рівні.

Усі команди-переможниці були нагороджені кубками, медалями, дипломами відповідно до зайнятих місць. Кращі гравці Андрій Скляревський, Микола Баликін, Ярослав Конько були нагороджені цінними подарунками. 3-4 жовтня світловодці візьмуть участь у знамаганнях у Черкасах, а з середини жовтня братимуть участь у чемпіонаті України.

Альона Зозуля

"ВК" у PDF