Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» переміг з хокейним рахунком

«Рубін» переміг з хокейним рахунком
У суботу, 19 вересня, в рамках другого кола чемпіонату Онуфріївського району з футболу команда «Оріон» (с.Вишнівці) приймала на своєму полі
команду «Рубін» (сел.Онуфріївка).
Ворота «Рубіна» захищав Владислав Садовий, капітаном був Микола Піщан. Ворота «Оріону» захищав Олександр Попельнюх, капітаном був Денис Кучеренко.

По свистку арбітра Василя Маюра розпочалася гра. Гра проходила більше біля воріт господарів поля. «Оріон» грав у неповному складі, а змагався з досить сильною командою району. Рахунок відкрив після подачі кутового Ігор Лашко. 1:0 на користь «Рубіна». Ігор Лашко тривалий час захищав ворота «Рубіна», а в цій грі він показав, що може не тільки ловити м’ячі, а й направляти їх у ворота іншим голкіперам. Другий і третій гол забив у ворота «Оріону» Дмитро Ніколаєв. Збільшив рахунок Еммануїл Мкртчан. У кінці першого тайму Микола Піщан довів рахунок до 5:0 на користь «Рубіна». На початку другого тайму Еммануїл Мкртчан записав на свій рахунок другий гол. Виграючи з рахунком 6:0, «Рубін» трохи зменшив темп гри. І цим скористалася команда «Оріону» та почала атакувати ворота гостей, щоб не мати «сухого» рахунку і забити гол престижу. М’ячі ловив голкіпер або вони летіли мимо воріт. Останній гол забив у ворота «Оріону» Олексій Приліпко. 7:0 — впевнена перемога «Рубіна».

Владислав Овчаренко
«Рубін» переміг з хокейним рахунком

"ВК" у PDF