Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» записав на свій рахунок чергову перемогу

«Рубін» записав на свій рахунок чергову перемогу
Продовжується чемпіонат Онуфріївського району з футболу. 29 серпня команда «Рубін» (сел. Онуфріївка) приймала на своєму полі команду «Метеор» (с. Зибкове).
Перша гра другого кола для «Рубіна» була невдалою. Він програв «Колосу» (сел. Павлиш) з рахунком 1:2. «Метеор» приймала у першій грі команда «Старт»
(с. Василівка). «Старт» переміг «Метеор» з рахунком 4:1. Тому обидві команди були налаштовані на перемогу.

Капітаном «Метеора» був Костянтин Токарев, а ворота захищав Василь Главан. Командував футболістами «Рубіна» Василь Маюр, ворота захищав Ігор Лашко.
По свистку арбітра Сергія Семканича розпочалася гостра боротьба. М’яч постійно ганяли від воріт до воріт, але у ворота він «не йшов» — летів мимо, відбивали
захисники і також добре грали голкіпери. Так пройшов перший тайм і закінчився з рахунком 0:0. У другому таймі гра стала ще гострішою. «Рубін» почав частіше атакувати ворота «Метеора». І одна з атак була вдалою. Футболіст під номером 14 Андрій Зубенко вийшов один на один з голкіпером «Метеора». Голкіпер вибіг далеко від воріт, щоб перехопити м’яч. Андрій не став чекати і перекинув м’яч через воротаря. М’яч приземлився на поле за воротарем, підстрибнув і влетів під перекладину воріт — досить красиво забитий гол, чути бурхливі оплески — нарешті «Рубін» відкрив рахунок.

Гра стала ще гострішою. «Рубін» старався збільшити рахунок, а «Метеор» зрівняти і далі боротися за перемогу. Але в цей день командам не щастило на забиті м’ячі — рахунок залишився 1:0. «Рубін» записав на свій рахунок чергову перемогу.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF