Знам’янський район
Спорт

Три велосипедисти з Мошориного поїдуть на чемпіонат Європи

Три велосипедисти з Мошориного поїдуть на чемпіонат Європи
5-8 серпня у місті Богуславі (Київська область) відбувся відкритий чемпіонат України з велоспорту серед юніорів, юніорок, андерів, андерок, чоловіків та
жінок.
Успішно на цих змаганнях виступили вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «РосАгро», с.Мошорине, тренер Вадим Кива).
Спортсменка ДВУОР імені Сергія Бубки (тренери Вадим Кива, Валерій Красов) Алла Марущук серед юніорок впевнено виграла індивідуальну гонку на час, випередивши свою найближчу переслідувачку аж на 1,5 хвилини.

Спортсмени КОСДЮСШОР «Промінь» (Біла Церква, перший тренер Вадим Кива) Софія і Олександр Шевченки здобули нагороди. Софія у груповій гонці серед юніорок здобула бронзову нагороду, в індивідуальній гонці посіла V місце. Олександр в індивідуальній гонці на час став бронзовим призером змагань, програвши лише 5 секунд другому місцю. У груповій гонці Олександр зупинився за крок до нагород, посівши ІV місце.

Цей чемпіонат України був відбором спортсменів до складів збірної України на чемпіонат Європи, який відбудеться у вересні в Італії. Приємно, що за підсумками цих змагань до юніорської збірної України (відбиралися чотири найкращі юніорки) увійшли дві велосипедистки із села Мошориного Знам’янського району Алла Марущук і Софія Шевченко. У збірну України (андери) потрапив ще один велосипедист зі Знам’янщини Олександр Шевченко.

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF