Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» записав на свій рахунок третю перемогу

«Рубін» записав на свій рахунок третю перемогу
Чемпіонат Онуфріївського району з футболу продовжується. У суботу, 8 серпня, відбулася четверта гра першого кола чемпіонату. У цей день команда «Старт» (с.Василівка) приймала на своєму полі команду районного центру «Рубін» (сел. Онуфріївка).
Капітан команди «Старт» — Олексій Кравченко, захищав ворота Микола Тищенко. Рубінівцями керував капітан Микола Піщан, а голкіпером був Владислав
Садовий. По свистку арбітра Ростислава Кохна між командами розпочалася гостра боротьба за перемогу. М’яч постійно переміщався від воріт до воріт, часто летів мимо них, вибивався за лінію поля. Лише у другій половині першого тайму досить результативний футболіст «Рубіна» під номером 11 Богдан Плутахін відкрив рахунок. 1:0 на користь «Рубіна». Був забитий і другий гол, але арбітр його не зарахував — м’яч вилетів у ворота від руки футболіста «Рубіна». З рахунком 1:0 команди пішли відпочивати.

У другому таймі гра стала ще більш напруженою. «Старт» намагався зрівняти рахунок, а «Рубін» його збільшити. Були травми і жовті картки. Лише під кінець тайму футболіст «Рубіна» під номером 7 Ігор Волощенко головою послав досить красивий гол у ворота «Старта». 2:0 — і «Рубін» записав на свій рахунок третю перемогу.

15 серпня відбудеться п’ята, остання, гра першого кола чемпіонату району з футболу. «Рубін» на своєму полі прийматиме команду «Оріон» (с.Вишнівці).

Владислав Овчаренко
«Рубін» записав на свій рахунок третю перемогу
«Рубін» записав на свій рахунок третю перемогу

"ВК" у PDF