Знам’янський район
Спорт

З Білої Церкви велосипедисти зі Знам’янського району привезли срібні і бронзові нагороди

З Білої Церкви велосипедисти зі Знам’янського району привезли срібні і бронзові нагороди
17-19 липня у місті Білій Церкві Київської області відбулися змагання з велоспорту, на яких гідні результати показали нинішні і колишні вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с.Мошорине).
Так, на відкритій першості Київської області з велоспорту серед юнаків та дівчат вихованці тренерів Вадима Киви і Віри Борисюк показали наступні результати. Роман Скорбич у змаганнях серед юнаків 2008 року народження і молодші здобув срібні нагороди у гонках темпо 1 та темпо 2. За сумою трьох етапів він став срібним призером. У змаганнях серед юнаків 2006-2007 років народження Роман Винник у груповій гонці на 46 кіло- метрів став другим, в індивідуальній гонці на час — третім.

У відкритому командному чемпіонаті України з велоспорту у командній гонці раду- вали колишні вихованці відділення, першим тренером яких є Вадим Кива. Спортсменка ДВУОР імені Сергія Бубки (м.Бахмут До- нецької області) Алла Марущук серед жінок у складі збірної Донецької області здобула срібну нагороду. Спортсмени КОСДЮСШОР «Промінь» (м.Біла Церква) Софія Шевченко у командній гонці серед юніорок у складі збірної Київської області здобула бронзову нагороду, в індивідуальній та груповій гонках — срібну, а Сергій Сидор в груповій гонці се- ред юніорів був третім.

Тетяна Юганова

"ВК" у PDF